A francia est kulináris élvezetei sorában nagy sikert aratott az Erika által utolérhetetlenül készített Francia hagymaleves és Normand hal, de természetesen fontosak voltak a kiegészítők, az előétel, a desszert és a finom almabor is! Egy csoki mousse recept. Hozzávalók:15-17 dkg étcsoki - 4 tojás fehérje - 1 tojás sárgája - 3-4 dkg vaj - porcukor - 2-3 dl tejszín (tetszőleges). Vízfürdő fölött a csokoládét és a vajat felolvasztjuk. A tojás sárgáját hozzákeverjük. Picit hagyjuk hűlni, de nem szabad, hogy megszilárduljon. A tojás fehérjét a porcukorral habosra verjük, és hozzáadjuk az eddig elkészült keverékhez. Óvatosan, lapáttal forgatva keverjük el, hogy ne törjük össze a habot. Ha a tejszínt is bele akarjuk tenni, akkor azt is habosra verjük és a tojásfehérjével együtt hozzákeverjük.
A cider enyhén szénsavas almabor, alkoholtartalma körülbelül a sörével egyezik meg. Íz-skálája a száraztól az egészen édesig terjedhet. Telente fogyasztják forralva is. Egészséges ital, tele van antioxidánsokkal és fenolokkal, amelyek csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a rák előfordulásának kockázatát.